De meeste vrouwen zijn het er wel over eens: wijde boxershorts bij mannen zijn een afknapper. Helemaal als ze versierd zijn met drukke motieven en vloekende kleurencombinaties. Ze zullen ongetwijfeld comfortabel zitten, maar een mooi zicht is anders. Ze doen mij altijd denken aan de aller eerste American Pie film uit 1999, waarin Adam Sandler een duffe highschool student speelt die meermaals te zien is in een wijde, lelijke boxershort. Door die associatie maakt dit type boxer automatisch een onvolwassen, slome en muffe indruk op mij.

Wijde boxershorts en granny panties

Het is maar ondergoed zal menig man denken, maar vergelijk de wijde boxershort eens met de granny panties bij vrouwen. In tegenstelling tot de kinderachtigheid van wijde boxers zijn granny panties juist oubollig. Kortom: beide kledingstukken zitten comfortabel, maar ze maken een indruk die de drager juist niet wil maken. Kleding zegt veel over de drager. Ondergoed draag je weliswaar onder je kleding, maar is daarom niet minder belangrijk. Wees je bewust van wat de kleding die je draagt over jou zegt en belangrijker weet wanneer je iets wel of beter niet kunt dragen.

Ondanks de slechte reputatie van loszittende boxershorts onder vrouwen blijven ze in omloop. Mannen blijven ze kopen en grote merken waaronder Tommy Hilfiger blijven ze maken. In het assortiment van onderbroekenmerk Sloggi zul je echter geen loszittende boxershorts tegenkomen. Ondanks dat deze boxers goed blijven verkopen houdt Sloggi sinds 1986 stug voet bij stuk. Alsof Sloggi als missie heeft de losse boxershorts naar het verre verleden van de jaren ’80 en ’90 te verbannen, toen deze boxers alomtegenwoordig waren. Opmerkelijk is dat Sloggi niet dezelfde houding aanneemt tegenover granny panties, want die zijn namelijk volop in het assortiment vertegenwoordigd.

Tip: Hemdvoorhem.nl – Calvin Klein ondergoed

Het is onmogelijk om een slechte indruk te maken met Sloggi

Door de loszittende boxer niet op te nemen in hun assortiment staan zij niet toe dat een man in een Sloggi onderbroek ooit een slechte indruk nalaat. Sloggi laat de man alleen kiezen tussen een mannenslip en een strak zittende boxer. Beide zijn een lust voor het oog, dus wil je een goede indruk maken dan zit je goed met Sloggi.

De mannenslips en boxers zijn geproduceerd in effe en volwassen kleuren. Er valt niets te verbergen in een Sloggi onderbroek, maar knellen niet op een oncomfortabele manier. Ze ondersteunen juist waar nodig en accentueren wat geaccentueerd moet worden waardoor ze de drager een zelfverzekerd gevoel geven. Ook al wordt de onderbroek gedragen onder de kleding, deze zelfverzekerdheid zal te zien zijn.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-boxershorts

De onderbroeken van Sloggi zijn recht voor zijn raap, eenvoudig maar tegelijkertijd volwassen en businesslike. Doe vrouwen een plezier en draag geen wijde boxers meer.