De hitserie Peaky Blinders heeft op vele fronten de harten van miljoenen mensen gestolen. Niet alleen vanwege het geweldige verhaal, maar ook vanwege de onmiskenbare stijl van de hoofdpersonen. Allemaal gaan ze onberispelijk gekleed en stralen ze kracht en kunde uit. Het mooie van deze jaren ‘20 kleding is dat het nog altijd niet misstaat in het huidige straatbeeld. Een fraai pak is nog altijd iets waar mensen graag naar kijken. Maar hoe kan je er nou echt uit komen te zien als een van de Shelby Brothers? We hebben een paar tips.

Het juiste pak

Allereerst is er natuurlijk het juiste pak. Een mooi pak zorgt voor een bijzonder stijlvol voorkomen en neem je een pak in die onmiskenbare jaren ‘20 stijl, dan heb je echt iets speciaals. En of het nou gaat om een pak in de stijl van Tommy Shelby, of eentje met de Italiaanse snit van Luca Changretta, het past altijd. Wie echt wil investeren in iets bijzonders, laat het pak helemaal op maat maken. Dan past het namelijk echt perfect bij jou en bij niemand anders. Hoe meer zorg je steekt in het uitkiezen van het juiste pak voor jouw wensen, hoe beter het je zal staan. En dat is flink wat waard, want een net pak is voor heel veel gelegenheden nog altijd zeer welkom.

Schoenen die bij het pak passen

Een mooi pak heeft mooie schoenen nodig om het af te maken. Daarom is het van belang dat je pak mooi afgerond wordt met enkele stijlvolle schoenen. Immers, wie onder het pak een stel oude gympen draagt, zal een stuk minder verzorgd voor de dag komen. Kies daarom voor schoenen die goed gaan bij je pak en die bestand zijn tegen de tand des tijds. Dan weet je namelijk zeker dat ze niet uit de toon vallen, maar dus ook vele jaren vooruit zullen kunnen gaan. Leren schoenen zijn, mits goed onderhouden, altijd een goede keus. Ze komen in allerlei variaties en hebben altijd gemeen dat ze gewoon erg goed staan bij een verzorgd kostuum.

Een goede pet geeft net even wat extra’s

Door een goede pet te dragen, maak je de Peaky Blinders-look natuurlijk helemaal af. Draag deze pet in die typische Britse stijl en je bent echt volledig gekleed als een van de gebroeders Shelby. Deze Britse flat caps komen natuurlijk ook in allerlei variaties, maar wie goed zoekt zal je vinden in de stijl van je zo zorgvuldig uitgekozen pak. En dat is natuurlijk precies wat je wilt, want een goede pet hoort een pak te complimenteren. Het is een puntje op de i, die je niet vaak ziet en waar je jezelf dus echt mee onderscheidt.