Wanneer je een voorkeur hebt voor modieuze kleding, dan zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Zeker in tijden waarin je alles online kunt bestellen en je het de volgende dag al in huis hebt. Gedurende deze blog zullen verschillende merken behandeld worden. Misschien loop jij binnenkort met een kledingstuk van deze merken.

Ralph Lauren

Wanneer je een kledingmerk zoekt met historie, dan is Ralph Lauren misschien iets voor jou. Het merk is opgericht door de Amerikaanse kledingontwerper Ralph Lauren. Zo mocht Ralph in de winkel waar hij toentertijd werkte zijn eigen ontwerpen tentoonstellen. Zijn ontwerpen werden goed ontvangen en enige tijd later kon Ralph zijn eigen winkel openen, dit deed hij in New York City. Tegenwoordig behoort Ralph Lauren tot de top van de kledingmerken wereldwijd, zo had het kledingconcern in 2019 een jaaromzet van ruim vijf miljard euro. Tegenwoordig vind je bij Ralph Lauren meer dan alleen kleding, zo verkoopt het meubilair, parfums en andere handige accessoires.

Jacob Cohen

Wanneer je kleding zoekt met een Italiaanse stijl, dan is Jacob Cohen misschien iets voor jou. Het kledingmerk werd in 1985 opgericht door de Italiaan Tato Bardelle. Al vrij vroeg bleek het een succes te zijn, met name in de denimsector. Na enige tijd gaf hij het door aan zijn zoon Nico Bardelle. Deze jonge Italiaan wist het merk Jacob Cohen in boetieks over de hele wereld te krijgen. Alleen in Italië vind je al 450 winkels met Jacob Cohen. Wereldwijd zul je Jacob Cohen vinden in landen als Duitsland, Japan, Scandinavië, Nederland en Noord-Amerika.

Tommy Hilfiger

Wanneer je betaalbare én modieuze kleding zoekt, dan kom je al gauw uit bij Tommy Hilfiger. De kleding van Tommy Hilfiger wordt vaak omschreven als sportief en is zowel voor mannen als vrouwen. Het kledingmerk werd in 1984 opgericht door de modeontwerper Tommy Hilfiger, aanvankelijk kwam hij alleen met een mannencollectie. Daar kwam korte tijd later verandering met een eerste vrouwencollectie. Tegenwoordig vind je bij Tommy Hilfiger naast kleding ook schoenen, geuren, huismeubilering en andere accessoires.