Elke ouder wil natuurlijk dat zijn of haar kindje er een beetje leuk bijloopt. Gelukkig hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn! In deze blog lees je namelijk 3 trends waarmee je jouw kindje helemaal volgens de laatste trends aangekleed is. 

Teddy kleding

Deze trend kennen we al van de kleding voor volwassenen: dikke fluffy jassen, truien en mutsen van zacht wol. Vaak dan ook nog in een beige of camel-achtige tint om de echte teddybeer look helemaal af te maken. Maar natuurlijk staat dit ook superleuk bij kinderen. Want geef toe: hoe schattig is een kleine teddy-twin gehuld in een jas bij die van mama matcht?

Draag je duurzame steentje bij

Duurzaamheid wordt tegenwoordig op alle aspecten van de samenleving steeds belangrijk, zo ook op het gebied van onze kledingkeuzes. Gelukkig heb je als het aankomt op duurzame kinderkleding een heleboel opties. Bijvoorbeeld de Spaanse kinderkleding van het merk Mini_ian. Zij maken onder andere shirts, broeken, jurkjes en rokken met de leukste printjes, bedrukt met biologische inkt. Daarnaast wordt deze fairtrade kinderkleding gewoon in hun atelier in Nederland gemaakt! Ook is het kopen van tweedehands kleding steeds populairder aan het worden. Omdat er geen nieuwe grondstoffen worden gebruikt, is het een stuk beter voor het milieu. Bovendien is het vaak stukken goedkoper dan het kopen van nieuwe kleding. Win-win dus!

Grafische printjes

Hoewel sommige printjes tijdloos zijn, zien we nu toch echt dat allerlei soorten printjes superpopulair zijn. Kies je voor iets wilds als panterprint of tijgerprint, of ga je voor een klassiekere uitvoering als ruitjes, streepjes of een grafische print? Het kan allemaal! Maar als je echt niet kan kiezen tussen al die leuke printjes, dan kan je ze tegenwoordig ook met elkaar mixen en matchen, niks is te gek.